Köp- och leveransvillkor


Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Betalningsalternativ

- Kortbetalning

Kostnad: 0 kr
eller kreditkort. Secure.


- Direktbetalning med PayPal.

Kostnad: 0 kr
Du betalar direkt med ditt konto hos PayPal. PayPals egna avgifter kan tillkomma. 


Leveranstid
Din beställning skickas inom 48 timmar förutsatt att varorna finns i lager. I annat fall blir du meddelad om detta via mail. 

Leveranssätt
Vi skickar beställningar med Postnord.

Mindre beställningar skickas direkt hem till din brevlåda medan större paket hämtas ut hos Postnords ombud.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt

Varubrev med posten 59 kr

Små paket skickas direkt hem till din brevlåda. Här kan vi inte följa brevet och avsäger oss därför allt ansvar för brevet så fort det är inlämnad hos posten. Större paket hämtas ut hos Postnords ombud.

Vi har för närvarande bara möjlighet att leverera inom Sverige. vid önskemål om leverans utanför Sverige kontakta oss via e-post innan för så tittar vi på möjliga fraktalternativ och kostnader.


Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.  Vi vill alltid ha ett foto via mail vid reklamationer. Vi accepterar inga reklamationer utan att vi blivit kontaktade via mail eller telefon i förväg. 

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Vid retur får du som kund själv stå för returfrakten, återbetalning av ursprungligt ordervärde sker så snart varorna kommit tillbaka till oss. Vi accepterar inte returer utan att vi blivit kontaktade via mail först.

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till Postnord och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet/brevet, och skadan är av den art att den kan hänföras till Postnords hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med Postnord inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 vecka. brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).


Kontakt: info@embrazed.com